woensdag 14 december 2016

Nieuwe website

Onze website is in een nieuw jasje gestoken. De laatste maanden is er, onder andere door het team van DosisDesign, hard gewerkt aan het nieuwe uiterlijk en de verbeterde structuur. Wat bleef is, hoe kan het ook anders, de rode kleur. De site geeft een helder overzicht van onze diensten, onze projecten en voor welke klanten we werken.
De nieuwe site, te vinden via de vertrouwde domeinnaam www.helderred.nl, is geheel volgens responsive design opgezet, waardoor de site zowel op desktop, tablet en smartphone goed leesbaar is. Vooraf hebben we een aantal van onze relaties gevraagd naar hun mening over onze oude site, wat ze zouden veranderen, weglaten of verbeteren. Deze opmerkingen hebben aan de basis gestaan van het nieuwe ontwerp. 

De website is nooit af, we gaan daarom door met het toevoegen van nieuwe projecten en blijven ook onze diensten aanpassen aan de actualiteit. Zo gaan we komend jaar bijvoorbeeld onze expertise op het gebied van duurzame buitenreclame verder uitbreiden. Bezoek onze website daarom regelmatig om op de hoogte te blijven!
Uiteraard zijn wij nieuwsgierig naar je mening. Is er nog informatie die je graag toegevoegd wilt hebben of mist? Laat het ons weten!
Meer informatie? Bel 0166-677514 of stuur een bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten